Monthly Archives: Mac 2009

Memenatkan

Fuh! minggu ni ngan minggu lepas, memang cukup memenatkan. Tiap2 hari kena buat assignment. Exam dah dekat. Prepare belum mantap lagi.. macamane nak buat ni.
Berat sungguh ujian ni. Ade member, boleh buat x kisah je bila nak anto assignment. Orang jugak nak kena push. Macamane la nak bentuk suatu institusi yang berjaya.
Macamni la umat akhir zaman. Tiada lagi rasa tanggungjawab yang terbeban kat diri. Boleh ambik uat sambil berpoya-poya. Bile dah dekat dateline, baru bising. Emm… baik x payah!
Last minggu, kena buat assignment balik. Penat orang kaji sampai dekat 2 bulan. Tapi bukn mengikut format yang ditetapkan. Nasib baik Allah beri petunjuk. Pegi cek kat membe, memang salah buat! Sehari suntuk pi buat balik. Apela nasib…
Continue reading →

Advertisements